Recensies

Op deze pagina kun je de ervaringen lezen van de bedrijven waarvoor wij een uitje hebben georganiseerd. Wij van DoeNederland kunnen natuurlijk wel van de daken schreeuwen dat wij de beste zijn, maar we vinden het ook fijn als andere dit voor ons doen. 


Ben je tevreden over ons? Zeg het voort! 

Heb je een klacht? Vertel het ons!


Hieronder enkele recensies van klanten die wij afgelopen jaar hebben mogen vermaken.

DAS Rechtsbijstand

“Alle collega's waren het er over eens dat het een zeer geslaagd uitje was, leuk om elkaar te zien na zo lang thuis werken zonder dat het om iets  werk-technisch ging. Ook super grappig dat juist degene die nog niet zo lang bij ons werkt, wint en ons kennelijk als beste 'kent'. De presentator deed het super leuk en zorgde ervoor dat er geen stiltes vielen. Voor mij als digibeet ging de organisatie ook super makkelijk. Werken met de zoom link ging prima, geen enkel technisch probleempje en de presentator gaf op dat punt ook nog de nodige tips. Zeer geslaagd uitje!!”


Rabobank Nederland

“Escape Online is een ontzettend leuk spel om op afstand met elkaar te spelen. We moesten dit jaar even op zoek naar iets origineels om het jaar af te sluiten met het team, maar dat is met dit spel zeker gelukt. 

Het duurde even om in te loggen voor ons (onze werk laptops zijn extreem beveiligd) maar uiteindelijk konden we met onze eigen devices starten met het spel (extra moeilijkheidsgraad haha). 

Kortom; ondanks de moeilijke start, zeker voor herhaling vatbaar! Ideaal teambuildings "uitje" gedurende covid 19, maar ook zeker zo leuk om met vrienden of familie te doen!”


Coolblue

“In een tijd waar we allemaal op afstand van elkaar zijn, bracht deze digitale teamactiviteit ons weer even dichter bij elkaar. We hebben gelachen en vooral weer even het gevoel gehad dat we als team samen bezig waren. Leuke activiteit!”


Hoofdkantoor

Karrenstraat 22

5211 EH ’s-Hertogenbosch

Tel: 085 760 2556

E-mail: info@doenederland.nl


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Pubquiz (versie 2024)
"Leuke middag en veel gelachen. Ook de host (Chantal) was erg goed en heel prettig om door begeleid te worden."

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Online Moordspel
"Het was erg leuk en gezellig. Iedereen kreeg een mail met de rolverdeling. Dat ging niet vlekkeloos. Sommigen kregen de mail niet maar dat is door de organisatie op tijd toch opgelost. De rollen die we kregen, waren erg leuk. Goede begeleiding. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes