Online bedrijfsuitje organiseren? 

Jij bent de gelukkige die dit jaar het bedrijfsuitje mag organiseren, leuk! Geen probleem, wij nemen al je zorgen uit handen en maken er een leuke dag van. Maar daarvoor moeten er wel een aantal stappen gevolgd worden.


1. Datum prikken

Je wil natuurlijk dat er zoveel mogelijk collega’s bij jouw georganiseerde uitje kunnen zin. Plan dan ruim van tevoren een datum. Dit kan via een Whatsapp groepje of via een datumprikker.


2. Budget

Wij hebben een ruim budget voor (bijna) elk budget! Geef ons je budget door zodat wij hier een passende offerte voor kunnen maken. Waarom een offerte? Zo ben je er zeker van dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. In onze offertes staat namelijk altijd de definitieve prijs die je kwijt bent vermeld.


3. Wat ga je doen?

Het lastigste van een uitje plannen, ‘wat gaan we dit jaar doen?’ Je wil uniek zijn en iets anders dan voorgaande jaren organiseren. Je hebt 3 mogelijkheden om te bepalen wat je gaat doen:

1- Meeste stemmen gelden tactiek

Vraag iedereen om ideeën, leg deze op een stapel en laat dan iedereen stemmen op wat zij het leukste uitje vinden.

2- Opties op een rij

Bekijk onze website en geef de leukste uitjes aan ons door. Wij verwerken deze in een offerte met meer informatie. De extra informatie kan doorslaggevend zijn voor wat jullie gaan doen!

3- Laat het aan ons over

Kun je nu echt niet vinden wat je zoekt? Geef ons jouw wensen voor een online uitje door zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden die wij bieden.


4. Extra’s

Wist je dat wij zelfs bij een online uitje een hapje en drankje verzorgen? Kies voor een lekkere borrel box die wij per post thuis laten bezorgen. Zo kun je gezamenlijk online proosten op de geweldige dag!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ranking your Stars! @Home
"Met collega's de ranking@home gedaan. Leuke vragen waardoor wel elkaar op een ontspannen manier nog beter leerde kennen. Quizmasteres was enthousiast praatte de vragen makkelijk aan elkaar. Mijn collega's waren ook enthousiast, dus een aanrader. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes