Het spelen van een online escape room: Onze geheimen tips

Een escape room blijft spannend en soms ook heel lastig, bij een online escape room is alles anders. Je kan dingen niet fysiek vastpakken en staat anders in contact met je team dan normaalgesproken. Wij hebben een aantal geheime tips voor jou waardoor jij misschien wel binnen de tijd een escape room kan oplossen!


Samenwerken is key

Ja, samenwerken is heel belangrijk maar bij een online escape room al helemaal! Je ziet niet wie wat doet en dat maakt het toch een stuk lastiger. Zorg je dat je met elkaar via een video call platform of gewoon door middel van bellen met elkaar contact hebt zodat je kan afspreken wie waar kijkt en je oplossingen met elkaar kan delen.


Pen en papier zijn je beste vriend

Het is een stiekeme tip maar in een echte escape room is er soms nergens pen en papier te bekennen, slim! Want je moet alles zelf onthouden. Bij het spelen van een online escape room kun je deze er zelf bij pakken om codes te onthouden, sommen op te lossen of raadsels uit te schrijven.


Kraak de 4-cijferige code

Druk bezig met het oplossen van een escape opdracht, maar het lukt je gewoon echt niet om het laatste cijfer van de code te ontrafelen.. Dan probeer je toch gewoon alle cijfers op het digitale slot? Is misschien wel makkelijker dan de opdracht alsnog op te lossen en het scheelt je weer wat tijd!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
90's Quiz @Home
"Wat opstart problemen met zoom en de technische kennis van ons als team. Genoten van de beelden van de andere hoe dit er thuis bij zaten. Ella is een super leuke meid, die geduldig was met ons als team. Duidelijke uitleg en echt heel leuk gedaan !! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes