Online uitjes voor dummies

Ben jij een echte nitwit als het gaat om computers of wordt je al nerveus als je een meeting link van Zoom ontvangt? Daar kunnen wij je bij helpen. In deze tijd gaat alles online, ook jullie gezellige uitje. Daarom hebben wij een mini cursus, Online uitjes voor dummies!


Videomeeting

Al onze uitjes zullen via Zoom of Teams plaatsvinden, de boeker van het uitje ontvangt van ons 30 minuten van tevoren een link naar een van deze videocall platformen. Deze link zal hij of zij doorsturen naar alle deelnemers. Je krijgt de link in je mailbox, wat nu?

Het is niet nodig maar het is handig om voorafgaand Zoom of Teams te downloaden, hoe doe je dit? Ga naar de website van het desbetreffende platform, op de homepagina staat download. Klik dit aan, vervolgens opent de Setup automatisch, sla deze op je bureaublad op en klik op download. Et voilà! Daar staat je gedownloade programma. Als je een mail ontvangen hebt met de link hoef je deze alleen maar aan te klikken, bij het ene programma moet je wel een code invoeren en bij de ander je mailadres.


Antwoordformulieren

Via Google Forms werken wij voor het invullen van antwoorden op quiz vragen of de oplossingen van spellen. Éen link naar de juiste Google Forms sturen wij in de chat van de videomeeting. Het enige wat je hoeft te doen is de link aan te klikken en je naam in te vullen. Er is geen Google account nodig om Google Forms te kunnen gebruiken, dit mag natuurlijk wel.


Online Escape room

Heb je een Online Escape room bij ons geboekt? Leuk! Je hebt hierbij keuze om deze te laten begeleiden door een van onze medewerkers of het gewoon zelf te spelen. Zorg dat je tijdens het spelen van de Online Escape room met elkaar in contact staat zodat je goed kan overleggen. Je ontvangt van ons een stappenplan en codes om het spel te kunnen spelen. Lees het stappenplan stap voor stap door voordat je de codes gaat gebruiken. Het stappenplan geeft alle uitleg die je nodig hebt!


Divices

Welke apparaten kun je gebruiken voor een online uitje? Dat is een veel gestelde vraag. Wij raden aan altijd een laptop te gebruiken, dit werkt namelijk het makkelijkste en geeft de minste problemen. Houdt er rekening mee dat als je een laptop of computer gebruikt van je werk dat je de VPN verbinding uit zet en niet in een bepaalde server werkt. Voor het invullen van de antwoordformulieren is het ook mogelijk om een tablet of telefoon te gebruiken. Zo kun je de presentatie van het spel of quiz volgen via je computer/laptop en de antwoorden invullen via je telefoon/tablet.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ranking your Stars! @Home
"Hartstikke leuk event. Goed gehost door Gaby. Ik heb mijn collega's een stuk beter leren kennen!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes