Online
Online uitjes
Reset

Online uitjes

Samen lachen en ontspannen en dat ook nog eens geheel coronaproof ? Wij organiseren voor jullie een digitale beleving mét interactie! Speel met je vrienden of collega’s één van onze online uitjes. De meeste online uitjes worden live begeleid door onze eigen quizmasters. Plan het uitje wanneer het je uitkomt en speel vanaf 2 tot wel 1.000 personen! 

Voor bedrijven kunnen we een quiz of spel personaliseren waardoor je echt iets unieks kunt aanbieden aan de medewerkers. 

Wij denken graag met jullie mee voor een online uitje op maat en aangezien wij alles vanuit eigen beheer organiseren zijn wij flexibel, leveren we offertes binnen 24 uur en kunnen we creatief maatwerk leveren.

2 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Gezelschap
Populair

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.2
Escape Online: Lost Treasure
"Deze escaperoom gedaan met de jeugd van onze vereniging. Was erg leuk om in teams aan de slag te gaan. Genoeg uitdaging voor iedereen. Het enige jammere was dat de hints niet aansloten op hoever je was in het spel. Dus waren te algemeen. Was fijner geweest als je specifiekere hints kon vragen over bepaalde puzzels. De 3d kamer en het bijpassende verhaal was tof!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke