Online
Vaartochten
Reset

BIJZONDER UITJE PLANNEN? BOEK EEN VAARTOCHT IN UTRECHT

0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Gezelschap
Populair
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Vaartochten


Maak eens een vaartocht in Utrecht

Bekijk Utrecht eens vanaf het water. Vaar onder mooie bruggen door en bekijk de oude werfkelders. Geniet van de oude grachtenpanden en de historie van Utrecht.


Rondvaartboot of luxe sloep?

Natuurlijk kun je in Utrecht niet om de grachten heen. De vraag is alleen: kies je de rondvaartboot of ga je voor een luxe sloep? Op de rondvaartboot leun je ontspannen achterover en laat je je lekker rondvaren. De kapitein kent alle mooie plekjes van Utrecht op zijn duim. Hij zal je er alles over vertellen. Sta je liever zelf aan het roer? Huur dan een luxe fluistersloep. Stil, schoon én comfortabel. Er is zelfs een koelkast aan boord. Dat wordt genieten!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Online Moordspel
"We hebben met twee behoorlijk grote groepen (18 personen per groep) het online Moordspel gespeeld. Het spel was goed uitgedacht en we hebben ontzettend veel lol gehad. Sommige collega's hadden zich helemaal ingeleefd in hun rol (en verkleed) wat voor veel hilariteit zorgde! Wijzigingen in de reservering werden goed en snel opgepakt. Het contact met de medewerkers was zeer fijn! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes