Maatwerk, niets is te gek voor ons! 


Ons creatieve team kan niet wachten om de uitdaging aan te gaan. Een quiz op maat of een ander gepersonaliseerd uitje? Wij hebben er zin in.

Online uitjes op maat

Onze online uitjes zijn erg leuk maar ze zijn nog leuker als ze gepersonaliseerd zijn. Daag ons uit om er voor te zorgen dat het uitje vooral over jullie gaat. Het is mogelijk om één ronde in een spel aan te passen maar het is ook een optie om een volledige pubquiz te customizen. Niets is ons te gek.


Wij bedenken onze activiteiten altijd zelf en hebben daarom een creatief team klaar staan om mee te denken met jullie wensen. Door onze ervaring in het ontwikkelen van uitjes weten wij precies wat wel en wat niet werkt bij de deelnemers. En nu alles online plaatsvindt hebben wij hier ook onze ervaringen in doordat we al meer dan 1000 uitjes hebben uitgevoerd afgelopen jaar. Ben je dus opzoek naar een eigen online uitje dat speciaal voor jouw collega's is gemaakt? Laat het ons weten en wij kunnen niet wachten om creatief met jullie te sparren.


Quiz op maat

Wil je een quiz in een bepaald thema voor jouw bedrijf? Neem een voorbeeld aan Woningcorporatie WoonMeij. Zij staan dit jaar voor Duurzaamheid binnen hun bedrijf, een mooi plan om een leuk uitje om heen te bedenken. Zo maakte wij met hun vragen en ideeën een leuke quiz over Duurzaamheid. Maar wij zijn natuurlijk het creatieve bedrijf dat we zijn niet als we een snufje Doe Nederland overheen gooien. Zo hebben de medewerkers van WoonMeij enorm genoten van een quiz speciaal gemaakt voor hun vol leuke filmpjes, video’s en breinkrakers om de spanning en strijd tegen elkaar aan te gaan tijdens deze educatieve maar ook leuke quiz.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Naam *
Organisatie *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Voorkeursdatum
Aantal personen
Bericht
Verzenden

Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Volledige quiz op maat
  • Eigen vragen/ stellingen tijdens Ranking your Stars!
  • Eigen online escape room voor je medewerkers

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ranking your Stars! @Home
"Super leuke activiteit om corona-proof, veilig vanuit huis te doen, maar toch samen te zijn met collega's. Voorbereiding is al een leuke activiteit op zich. En je leert de andere teamgenoten nog beter kennen!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes