Uitje met vrienden organiseren? 

5 Tips voor een gezellige dag 


Is het altijd één groot feest als jullie bij elkaar zijn? Dan hebben we geweldig leuke activiteiten voor jullie. En met deze tips wordt jullie uitje zeker het hoogtepunt van het jaar.


Tips voor het organiseren van een uitje met vrienden


1. Wie gaat het regelen?

Heel gezellig met een groep op stap, maar om het nou met z’n allen te regelen is vaak teveel van het goede.  Spreek gewoon van te voren af wie het gaat regelen. Je kunt natuurlijk wel vragen of iedereen ideeën aan wil dragen. Eén of twee personen kunnen het vervolgens organiseren.


2. Trek de agenda’s maar

Een avondje stappen spreek je vaak makkelijk af, maar een hele dag of misschien zelfs een weekend vraagt wat meer planning. Prik daarom ruim van tevoren een datum. Misschien hebben jullie al een WhatsApp-groep en is het zo geregeld. Anders kun je ook gebruik maken van datumprikker.nl.


3. Wat mag het kosten

Informeer vooraf wat iedereen maximaal uit wil geven en stem daar het programma op af. Bij DoeNederland kun je zelfs borrelarrangementen en diners bijboeken. Handig, want dan weet je vooraf precies wat je uitje gaat kosten.


4. En wat gaan we doen?

Solex rijden, pubquiz, escape room, Bossche bollen maken, zoveel keuze! Je hebt zelfs speciale arrangementen voor als je alleen met vriendinnen op stap gaat (Sex and the City, 50 Tinten grijs) of met alleen vrienden (The Hangover, 100% Man). Enne, vergeet natuurlijk niet om genoeg tijd in te plannen voor een gezellige borrel en lekker eten.


5. Een Bob of allemaal met de taxi

Drinken en rijden gaan niet samen. Zorg daarom dat je het vervoer goed geregeld hebt. Misschien hebben jullie een Bob die jullie veilig thuisbrengt. Reserveer anders een taxi die jullie op een vaste tijd ophaalt. En heb je nog ruimte in het budget? Dan maak je er toch een gezellig weekend met hotel van?

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ranking your Stars! @Home
"Ik heb het event als ontzettend leuk ervaren, boven verwachting zelfs! Het is een ontzettend leuk spel om met het team te spelen. Ieder werkt hard en door de luchtigheid, humor in dit spel krijg je andere gesprekken met elkaar. Je komt leuke dingen over elkaar te weten. Het draagt bij aan extra verbinding in deze tijd met Corona Maatregelen."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke