Team Challenge

Een van onze favorieten is toch wel het zelf gemaakte spel Team Challenge. Het bijzondere aan dit spel is dat het helemaal aan te passen is aan de klant. 

Het spel is speciaal ontwikkeld als teambuildingsactiviteit. Wij gaan samen zitten met de klant en kijken of er een bepaald thema is waar we rekening mee moeten houden. Hierin kunnen wij ook meedenken.

Team challenge werkt met een zelf ontwikkelde app waarin heel veel mogelijk is. Om iedereen in het gezelschap actief te houden is er een real life tussenstand te zien waardoor stil zitten geen optie is. Tijdens het spel zijn er punten (of geld of kudo's, dit is zelf te bepalen) te verdienen door meerkeuze, open, foto en video-opdrachten uit te voeren. De vragen kunnen toegespitst worden op het bedrijf of organisatie. Leuke feiten en weetjes zodat achteraf ook nog iedereen net iets meer weet dan voordat ze deze dag begonnen. Dit zorgt voor erg leuke napraat. 


Tijdens de Team Challenge komen de teams elkaar ook een aantal keer tegen voor een Battle. Dit zijn opdrachten die begeleid worden door een begeleider en waarin ultieme samenwerking is vereist. De momenten dat teams elkaar zien geeft een extra boost aan de onderlinge strijd. 


Achteraf komt iedereen samen en zal er een winnaar bekend worden gemaakt. Er is een optie om al het beeld materiaal gelijk te laten zien aan de groep zodat de lachspieren nogmaals gebruikt worden. Ze zien elkaars resultaten van de foto en video opdrachten. Lachen, gieren, brullen en dit onder het genot van een drankje. De Team challenge is een spel dat voor iedereen geschikt is. 


Hoe ziet het programma van de dag er ongeveer uit?


Programma voorbeeld

Team Challenge

13.00 - 14.00 uur Welkomstwoord inclusief koffie/thee en appelgebak

14.00 - 14.15 uur Uitleg Team Challenge

14.30 - 17.00 uur Team Challenge inclusief Battles tussendoor

17.00 - 18.00 uur Prijsuitreiking inclusief borrel

18.00 - 18.15 uur Afsluiting vanuit Doenederland.nl


INFORMATIE AANVRAAG

INFORMATIE AANVRAAG

Ben je enthousiast geworden van het keuzeprogramma? Vul onderstaand formulier in en wij maken samen met jou een keuzeprogramma op maat voor jou organisatie/gezelschap.

Ben je enthousiast geworden van het keuzeprogramma? Vul onderstaand formulier in en wij maken samen met jou een keuzeprogramma op maat voor jou organisatie/gezelschap.

Naam *
Organisatie *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Aantal personen
Vraag
Verzenden
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes