Online
Sportieve fun
Reset

PLAN EEN SENSATIONEEL SPORTIEF UITJE

0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Gezelschap
Populair
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Maak er een sportief dagje uit van!

Ook voor een sportieve activiteit met je collega's, vrienden, familie of je vereniging ben je bij ons op het juiste adres. We hebben alle ingrediënten in huis voor een leuke teambuildingsactiviteit op een rustige manier door de binnenstad van Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen of Utrecht of voor een fanatieke teambuildingsdag met verschillende outdoorattributen. 


Sportief door de binnenstad

De highlights van de stad naar keuze hoef je niet per se te bezoeken tijdens een stadswandeling, maar kan natuurlijk ook op een sportieve manier. Zo hebben we verschillende wandel-, step-, solex- en fietstochten uitgezet door de binnenstad. Wij zorgen voor een route op papier en jullie zorgen zelf voor de gezelligheid onderweg. De meeste routes zijn ook uit te breiden met een extra spelelement door van de route een speurtocht te maken. Natuurlijk hebben we aan het eind van de speurtocht een prijs voor het winnende team om jullie fanatisme te belonen. Wil je totaal iets anders? Kijk dan ook eens bij onze uitjes die gericht zijn op de Hoge Bi fiets of wat dacht je van een sportieve route over de wateren in de binnenstad tijdens een SUP-tour?!


Sportief tijdens outdooractiviteiten

Naast de sportieve activiteiten door de binnenstad, hebben we ook spelonderdelen die op één locatie plaatsvinden. Hierbij strijden jullie in teams tijdens bijvoorbeeld een hilarisch potje Bubble Voetbal of Big Shoes Voetbal. Kun je niet kiezen? Dan raden we aan om naar onze Zeskampen te kijken. Hierbij speel je in toernooivorm diverse spelonderdelen, zoals Pictionary, Bamboetoren bouwen of Skippyslang. Echt te gekke teambuildingsactiviteiten die geschikt zijn voor elk type gezelschap. Deze spelonderdelen zijn ook los te boeken met begeleiding op jullie eigen locatie te spelen of kunnen los gehuurd worden. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Online Moordspel
"We hebben met twee behoorlijk grote groepen (18 personen per groep) het online Moordspel gespeeld. Het spel was goed uitgedacht en we hebben ontzettend veel lol gehad. Sommige collega's hadden zich helemaal ingeleefd in hun rol (en verkleed) wat voor veel hilariteit zorgde! Wijzigingen in de reservering werden goed en snel opgepakt. Het contact met de medewerkers was zeer fijn! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke