Online
Workshops
Reset

PLAN EEN WORKSHOP TIJDENS EEN GEZELLIG DAGJE UIT

0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Gezelschap
Populair
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Aan de slag tijdens een van onze workshops!


Creatieve workshops

Creatief aan de slag met vrienden, collega's of het sportteam? DoeNederland.nl biedt verschillende creatieve workshops aan, waarbij je helemaal los kan gaan. Maak een prachtig kunstwerk van mozaïek, ga aan de slag met verf of werk met zijn allen aan een groot kunstwerk tijdens Samen aan de Kwast. Altijd al een foto van een dierbare op canvas aan de muur willen hebben? Dit kan tijdens de workshop Schaduw Portret Schilderen. 


Workshops met eten

Ben je minder creatief met de kwast of mozaïek? Dan is wellicht de workshop Maak je Eigen Bossche bol wel iets voor jou! Leer alles over de geschiedenis van de Bossche bol en maak hem zo lekker mogelijk klaar, want natuurlijk eet je de Bossche bol zelf op!


Workshops met drinken

Sta jij wel eens in de kroeg en bedenk je je 'hoe kan ik nou zelf van die lekkere shotjes of likeurtjes maken'? Dit leer je tijdens een van onze workshops, evenals het zelf tappen van je eigen biertje na een leerzame bierproeverij. In de winter fan van glühwein? Ook dit drankje hoef je voortaan niet meer te kopen en kun je vanaf de workshop zelf maken! 

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke