Online
Overdag
Reset

BOEK JE IDEALE DAGJE UIT IN UTRECHT

0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Gezelschap
Populair
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Dagje uit in Utrecht

Gezellige stad + leuke activiteit + lekker eten = dagje uit in Utrecht! Wil je een goed verzorgd dagarrangement met enthousiaste begeleiding? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wat je groepssamenstelling ook is, er is altijd een dagarrangement dat bij jullie past. 


Stel zelf je dagarrangement in Utrecht samen

Kies een van de aantrekkelijke dagarrangementen of stel zelf een complete dag uit samen. Alle activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Begin bijvoorbeeld met een fietstocht of rondvaart over de Utrechtse grachten. Doe na de lunch een spannende citygame of beklim de Domtoren. En sluit je dagje uit af met een gezellige borrel of driegangendiner. Je dagje uit in Utrecht wordt onvergetelijk met DoeUtrecht!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Online Moordspel
"We hebben met twee behoorlijk grote groepen (18 personen per groep) het online Moordspel gespeeld. Het spel was goed uitgedacht en we hebben ontzettend veel lol gehad. Sommige collega's hadden zich helemaal ingeleefd in hun rol (en verkleed) wat voor veel hilariteit zorgde! Wijzigingen in de reservering werden goed en snel opgepakt. Het contact met de medewerkers was zeer fijn! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes