Online
Overdag
Reset

BOEK JE IDEALE DAGJE UIT IN UTRECHT

0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Gezelschap
Populair
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Dagje uit in Utrecht

Gezellige stad + leuke activiteit + lekker eten = dagje uit in Utrecht! Wil je een goed verzorgd dagarrangement met enthousiaste begeleiding? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wat je groepssamenstelling ook is, er is altijd een dagarrangement dat bij jullie past. 


Stel zelf je dagarrangement in Utrecht samen

Kies een van de aantrekkelijke dagarrangementen of stel zelf een complete dag uit samen. Alle activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Begin bijvoorbeeld met een fietstocht of rondvaart over de Utrechtse grachten. Doe na de lunch een spannende citygame of beklim de Domtoren. En sluit je dagje uit af met een gezellige borrel of driegangendiner. Je dagje uit in Utrecht wordt onvergetelijk met DoeUtrecht!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.2
Escape Online: Lost Treasure
"Wij hebben Lost Treasure online gedaan met onze collega's. We hadden vier groepen gemaakt en dan merk je snel dat er ook wat competitie is. Het was ook te zien wie er wanneer uit welke kamer gekomen is. We hebben alleen maar leuke reacties gehad. Uiteraard was het, ondanks de voorziene instructies, even zoeken hoe het e.e.a. werkt, maar daarna heb je echt een superleuk evenement."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke